Зеленський провів ряд кадрових змін в СБУ

Зеленський провів ряд кадрових змін в СБУ
Володимир Зеленський провів ряд кадрових змін в СБУ

Президент призначив начальників Управління в Сумській, Чернігівській та Харківській областях

Президент України Володимир Зеленський провів кадрові зміни в Службі безпеки України.

Про це повідомляє пресслужба Офісу президента.

Так, Зеленський призначив Олександра Якушева заступником голови Служби безпеки України. Указ був оприлюднений 25 березня.

Крім того, президент призначив начальника Управління СБУ в Сумській області Олега Салюка, а також начальника Управління в Чернігівській області - Павла Ревуна.

У свою чергу, Зеленський провів кадрові зміни в Харківській області. Так, президент звільнив з посади начальника Миколи Найдича, а на його місце призначив Романа Дудіна.

Нагадаємо, 14 березня президент Володимир Зеленський звільнив двох заступників голови СБУ Івана Баканова – Карпенка Олександра та Нескромного Дмитра та одразу призначив першим заступником Василя Малюка.

Так, Карпенко був призначений на посаду заступника в липні минулого року, а Нескромний займав пост першого заступника Баканова та начальника Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю з листопада 2019 року.

Крім цього, він керував затриманням «діамантового прокурора».

Також глава держави своїм указом призначив нового голову управління СБУ на Дніпропетровщині – ним став Володимир Краснянський.

До слова, тимчасове виконання обов’язків міністра освіти і науки України покладено на Любомиру Мандзій.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: