Зеленський зізнався, що обговорював з Порошенком плани балотуватися в президенти

Зеленський зізнався, що обговорював з Порошенком плани балотуватися в президенти
Володимир Зеленський

Порошенко питав у Зеленського про президентські амбіції

Шоумен, кандидат у президенти України Володимир Зеленський розповів, що у грудні 2018 року зустрічався з Петром Порошенком. На зустрічі президент запитав у Зеленського, чи балотуватиметься він на пост глави держави.

Про це Володимир Зеленський розповів в інтерв’ю Українській правді.

На запитання журналіста, він відповів, що був в адміністрації президента за ініціативою Порошенка. Зеленський розповів, що його запросили, «щоб спитати – йдеш чи не йдеш?». Шоумен відповів, що «думає».

«Ну а що я повинен був сказати? Це правда, я думаю… Він (Порошенко – ред.) пояснив складну ситуацію в країні, що він старається. А ви, мовляв, так жартуєте (про нього – ред.), а я стараюся«, - говорить Зеленський.

За його словами, він відповів Порошенку, що «це ж гумор, який відображає суспільство. Гумор – це така легка форма будь-якому керівнику країни дати зрозуміти де він живе і в якій ситуації. Мені здається, що так завжди було».

Також Зеленський сказав, що щасливий, що «в Україні є гумор».

Раніше повідомлялося, що у Зеленського, який заявив про свій намір брати участь у виборах президента України, досі існує кінобізнес на території Росії, хоча він запевняв, що закрив його ще у 2014 році.

Нагадаємо, чергові вибори президента призначені на 31 березня 2019 року. Передвиборна кампанія почалася 31 грудня. З цього дня починається реєстрація потенційних кандидатів у ЦВК і передвиборна агітація. До 9 лютого 2019 року буде оголошений остаточний список претендентів на посаду глави держави.

 До вашої уваги: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: