Громадянин Грузії під час в'їзду в Україну запропонував прикордонникам хабар

Громадянин Грузії під час в'їзду в Україну запропонував прикордонникам хабар

41-річний громадянин Грузії не зміг підтвердити мету поїздки до України та запропонував охоронцям кордону хабар у розмірі 300 доларів США

В пункті пропуску «Чорноморський морський порт» під час оформлення пасажирів, які прибули рейсом «Батумі - Чорноморськ», прикордонники Одеського загону виявили громадянина який помітно нервував. Під час поглибленої перевірки, ініційованої правоохоронцями, 41-річний громадянин Грузії не зміг підтвердити мету поїздки до України та запропонував охоронцям кордону хабар у розмірі 300 доларів США за безперешкодний перетин державного кордону України.

Про це інформує прес-служба ДПСУ, повідомляє «Главком».

Подібний випадок зафіксовано на україно-молдовському кордоні в пункті пропуску «Платонове». Наш співвітчизник, який слідував на в’їзд в Україну, прикордонникам Подільського загону надав паспортний документ в який вклав 500 гривень. Хабар чоловік запропонував правоохоронцям для вирішення питання щодо пропуску через кордон громадянина Молдови, якому було відмовлено у в’їзді на територію України.

Від неправомірних грошових пропозицій правоохоронці відмовились. Стосовно правопорушників складено протоколи за  ст. 369 ч. 1 ККУ «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: