Хвиля «замінувань» в Одесі: бомби шукали в лікарні, торговельних центрах і готелях

Хвиля «замінувань» в Одесі: бомби шукали в лікарні, торговельних центрах і готелях
Правоохоронці шукали вибухівку в Міській клінічній лікарні №1 в Одесі
Фото: Нацполіція

Вибухових пристроїв та речовин не виявлено

Сьогодні, 20 квітня, о 17.14 до одеської поліції надійшло повідомлення про замінування Міської клінічної лікарні № 1. Про це повідомляє прес-служба поліції Одеської області.

На місце події були направлені спеціалісти вибухотехнічної служби, кінологи, слідчо-оперативна група та працівники територіального підрозділу ДСНС.

Станом на 18:50, лікарню та прилеглу до неї територію перевірено. Вибухових пристроїв та речовин не виявлено. Під час перевірки було евакуйовано 364 пацієнти та 50 працівників медзакладу. Лікарня працює у штатному режимі.

Крім того, до поліції надійшло повідомлення про мінування двох готелів: на вулиці Єврейській та у провулку Ванний. Готелі та прилеглу до них територію було перевірено. Вибухових пристроїв та речовин не виявлено. 

Також невідомі «замінували» заклади, що знаходяться на пр. Небесної сотні та вул. Варненській і Мечникова в м. Одесі, повідомлення про мінування надійшли на їх електронні адреси.

На місці події працюють слідчо-оперативні групи, вибухотехніки та кінологи. Вживаються заходи щодо евакуації громадян.

Нагадаємо, що сьогодні також до поліції надійшли повідомлення про те, що на вулицях Катерининській та Пантелеймонівській в Одесі заміновані два торговельні центри. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: