Комунальники відчищали дахи будинків від бурульок

Комунальники відчищали дахи будинків від бурульок

Одеситів просять бути обережними під час пересування уздовж будинків

У зв'язку з різким підвищенням температури в Одесі на дахах будинків утворилися бурульки.

З метою забезпечення безпечного пересування пішоходів сьогодні, 2 березня 2018 року, співробітники комунальних підприємств ЖКС захищають сигнальними стрічками місця, де можливі падіння з покрівель житлових будинків бурульок і брил снігу, розвішують оголошення про можливе падіння бурульок.

Про це інформує прес-служба міськради, повідомляє «Главком».

В умовах ситуації, що склалася департамент міського господарства в черговий раз просить одеситів обережніше і уважніше пересуватися по вулицях міста, не підходити близько до стін будинків.

Також місцева влада звернулась до керівників підприємств міста Одеси та нагадала про необхідність своєчасної очистки дахів будівель від криги і бурульок.

«Відповідно до вимог Закону України «Про благоустрій населених пунктів» та Правил благоустрою території міста Одеси, керівники підприємств, в тому числі офісів, магазинів і підприємств громадського харчування, з метою забезпечення безпечного пересування пішоходів повинні забезпечити своєчасну очистку дахів своїх об'єктів від бурульок і полою . Штраф за невиконання зазначених заходів становить від 850 до 1700 гривень», - проінформували керівників підприємств.

Нагадаємо, раніше «Главком» повідомляв, що в Одеській області оголосили штормове попередження.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: