Крупна аварія на залізниці на Одещині: змінено графік руху поїздів

Крупна аварія на залізниці на Одещині: змінено графік руху поїздів

Інцидент стався на перегоні Іванівка - Веселий Кут

На перегоні Іванівка - Веселий Кут в Одеській області сталося сходження 14 вантажних вагонів.

Про це повідомляє прес-служба «Укрзалізниці».

В результаті інциденту змінено розклад руху низки приміських пасажирських поїздів.

«Наразі залізничники роблять усе можливе, щоб забезпечити стабільне приміське сполучення та мінімізувати наслідки транспортної події для графіка руху поїзді», - заявили в «Укрзалізниці».

Повідомляється, що п’ятьох пасажирів електропоїздів, які внаслідок затримок могли запізнитися на пасажирські поїзди на станції Подільськ, «посадили в поїзд №23/24 Москва – Одеса, щоб доправити до станції Помічна, де вони здійснять подальшу пересадку».

Крім того, в «Укрзалізниці» заявили, що:

  • поїзд №6256 Одеса – Вапнярка о 15:05 прибув до Роздільної та вирушив назад за розкладом руху приміського електропоїзда №6271 Балта – Одеса.
  • поїзд № 6257 Вапнярка – Одеса, який вирушив з Вапнярки о 16:41, прибуде на станцію Іванівка о 20:23 і продовжить рух за графіком, якщо буде відкрито рух перегоном Іванівка – Веселий Кут. В іншому випадку за розкладом руху поїзда № 6255 зранку вирушить з Подільська до Одеси.
  • поїзд № 6258 Одеса – Вапнярка вирушив з Одеси о 17:31 до Роздільної. Далі графіком поїзда № 6257 о 21:06 вирушить з Роздільної на Одесу.
  • поїзд № 6271 Балта – Одеса дійшов до станції Перехрестове о 15:13 та їде в напрямку станції Вапнярка, а зранку маршрутом поїзда № 6253 вирушить до Одеси.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: