На міжнародній трасі Одеса-Рені відкрили міст

На міжнародній трасі Одеса-Рені відкрили міст

Міст відкрито біля села Паланка

Президент Петро Порошенко разом із головою Одеської обласної державної адміністрації Максимом Степановим відкрили новозбудований міст біля села Паланка на міжнародній трасі М-15 Одеса – Рені.

«Ми, незважаючи на складнощі, знайшли модель, це ефективно вирішили. І сьогодні цей міст ширше, вище, набагато надійніше. І цей міст буде стояти вже не 58 років, а впевнений, що його надійність буде вимірюватися сотнею років», — наголосив Президент України Петро Порошенко.

Нагадаємо, капітальний ремонт мосту біля Паланки розпочався у грудні 2016 року. Стару споруду було побудовано у 60-х роках минулого століття та перебувала вона в аварійному стані. Вартість нового об’єкту склала близько 112 мільйонів гривень. Після закриття мосту залишилася єдина дорога, якою можна було проїхати з Одеси на південь та захід Одеської області. Вона пролягала через Білгород-Дністровський. Увесь вантажний та легковий транспорт вимушено проходив центром міста, що спричиняло пошкодження доріг та затори.

За ініціативи Максима Степанова та за підтримки Кабінету Міністрів було прийнято рішення побудувати об’їзну дорогу по території Республіки Молдова на період капітального ремонту мосту. 15 травня 2017 року очільник регіону відкрив тимчасову об’їзну дорогу на трасі М-15 Одеса-Рені (км 52+789) у районі села Паланка.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: