На Одещині поліція затримала двох росіян, що поставляли в область наркотики

На Одещині поліція затримала двох росіян, що поставляли в область наркотики

Правоохоронці перекрили міжрегіональний канал постачання наркотиків

Поліцейські викрили двох громадян Росії, які налагодили  поставку наркотичних засобів з метою їх подальшого збуту на території Одеської області. У наркоторговців вилучено більше 10 кг особливо небезпечного наркотика – канабісу.

Про це інформує прес-служба Національної поліції в Одеській області, повідомляє «Главком».

«На території житлового масиву «Радужний» у Овідіопольському районі  співробітники відділу протидії наркозлочинності Головного управління Нацполіції в Одеській області спільно з патрульною поліцією м. Одеси затримали 25-ти та 31-річного  іноземців під час перевезення ними наркотиків. Зловмисники пересувалися на автомобілі «BMW»  іноземної реєстрації», - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що в автомобілі було виявлено дві паперові коробки з  4 банками ємністю по 3 літри, які були наповнені канабісом. За ціною «чорного ринку» вартість вилученого наркотичного засобу становить біля 2,5 мільйонів гривень.

Вилучене направлено на експертизу.

Чоловіків доставлено до Овідіопольського відділу поліції для надання свідчень.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. Слідство триває.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: