На Одещині представили голову Біляївської РДА колективу та мешканцям району

На Одещині представили голову Біляївської РДА колективу та мешканцям району

Президент призначив Василя Самокіша тиждень тому

Голова Одеської обласної державної адміністрації Максим Степанов привітав із призначенням нового керівника Біляївської РДА Василя Самокіша та представив його колективу, головам об’єднаних територіальних громад та мешканцям району.

«Біляївський район входить до п’ятірки найкращих в Одеській області. Він має великий потенціал і високі темпи росту бюджету. Звісно, не варто зупинятися. Зокрема, у районі є все необхідне для розвитку туризму, переробної промисловості та сільського господарства. Єдине, чого не вистачало – господаря. Я вітаю із призначенням нового голову райдержадміністрації та готовий до конструктивної співпраці», — підкреслив Максим Степанов.

До призначення на нову посаду Василь Самокіш працював асистентом, старшим викладачем кафедри соціології, філософії і права Одеської національної академії харчових технологій. Понад 20 років служив в органах внутрішніх справ. Загальний стаж роботи – більше 35 років. Має дві вищі освіти та науковий ступінь кандидата юридичних наук.

«Все, що буде від мене залежати, виконуватиметься чітко і вчасно. Готовий працювати на благо мешканців Біляївського району та докладати максимум зусиль, аби їх життя покращувалося», — наголосив голова Біляївської районної державної адміністрації Василь Самокіш.

Зазначимо, Президент України Петро Порошенко Розпорядженням від 19 червня 2018 року призначив Василя Самокіша головою Біляївської районної державної адміністрації Одеської області з випробувальним терміном у три місяці.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: