На Одещині рецидивіст спочатку пограбував, а потім намагався згвалтувати свою односельчанку

На Одещині рецидивіст спочатку пограбував, а потім намагався згвалтувати свою односельчанку

Пізно вночі 30-річний чоловік проник до будинку потерпілої. Погрожуючи фізичною розправою, він відкрито заволодів майном жінки та намагався вступити з нею в статевий контакт. Поліцейські затримали зловмисника.

Повертаючись з гулянки, нетверезий чоловік вирішив пробратися на подвіря односельчанки та чим-небудь поживитися. Алюмінієвих бідонів та спортивного велосипеда, викрадених з підсобного приміщення, молодикові здалося недостатньо. Він захотів навідатися ще й у будинок потерпілої.

Непроханий гість вийняв з вікна шибку, проник усередину та, погрожуючи господині фізичною розправою, заволодів її планшетом, мобільним телефоном, роутером і грошима у сумі 300 гривень.

Жертвою правопорушника стала 57-річна жителька Ширяївського району.

Про це інформує відділ комунікації Національної поліції України в Одеській області, повідомляє «Главком».

Але й на цьому правопорушник не зупинився. Наступним його кроком стала спроба зґвалтувати перелякану власницю оселі. Проти волі жінки зловмисник спробував вступити з нею в статевий контакт, однак через алкогольне сп’яніння не зміг довести свій намір до кінця. 

За даними фактами було розпочато кримінальне провадження за трьома статтями Кримінального кодексу України: ч.3 ст.185 (крадіжка), ч.3 ст.186 (грабіж) та ч. 1 ст.15, ч. 1 ст. 152 (замах на зґвалтування).

В ході оперативно-розшукових заходів працівники Ширяївського відділення поліції затримали правопорушника. Ним виявився непрацюючий місцевий житель, неодноразово засуджений за майнові злочини. Під час обшуку за місцем мешкання чоловіка поліцейські вилучили частину викрадених у потерпілої речей. Решту майна, зі слів чоловіка, він встиг реалізувати.

Наразі зловмисникові повідомлено про підозру за ч.3ст.185 та ч.3 ст.186 ККУ.  Відносно нього обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Досудове  слідство триває.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: