На Одещині рятувальники розблокували багатокілометровий затор

На Одещині рятувальники розблокували багатокілометровий затор

Затор виник через складні погодні умови

Сьогодні вночі бійці Державної служби надзвичайних ситуацій виїхали на допомогу автомобілістам, які застрягли у сніговому полоні на трасі Київ-Одеса.

Про це інформує прес-служба ДСНС України в Одеській області, повідомляє «Главком».

«Приблизно о 23:30 на 303 км автодороги Київ-Одеса, неподалік смт Любашівка, через сильні опади у вигляді снігу, виникло ускладнення руху. Зокрема, вантажівки не могли самотужки заїхати на гору. В результаті цього утворилося скупчення орієнтовно транспорту довжиною 1,5-2 км. Загалом у заторі опинилося близько 100 одиниць техніки, з них 2 автобуси, де перебували з 120 дітей. Задопомогою техніки високої прохідності облавтодору автобуси з дітьми витягнули із снігових заметів та направило до Одеси», - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що о 02:30 затор на 303 км автодороги Київ — Одеса було ліквідовано. Проїзд транспорту забезпечено. На узбіччі дороги залишилися поодинокі вантажні автомобілі. Загалом на місці події було вилучено вилучено 31 одиницю техніки, з них 28 вантажних автомобілів та 3 автобуси, з них 2 з дітьми. Врятовано 208 чоловік, з них 120 дітей. Роботи з вилучення великовантажного транспорту наразі тривають.

Від ДСНС залучено - 3 одиниці техніки та 11 чоловік особового складу. Крім того, від облавтодору - 1 одиниця техніки та 2 чоловіка, від Національної поліції - 2 одиниці техніки та 4 чоловіка особового складу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: