На Одещині СБУ блокувала незаконний збут зброї

На Одещині СБУ блокувала незаконний збут зброї

Тривають розшукові та слідчі дії

У межах протидії незаконному обігу зброї співробітники Служби безпеки України під процесуальним керівництвом прокуратури блокували на Одещині збут засобів ураження.

Про це інформує прес-служба УСБУ в Одеській області, повідомляє «Главком».

Оперативники спецслужби встановили, що двоє мешканців одного із населених пунктів області переробляли травматичну зброю на бойову для подальшого продажу. Клієнтів зловмисники підшукували на тематичних інтернет-форумах. Співробітники СБУ задокументували декілька фактів незаконної реалізації ділками перероблених засобів ураження.

Правоохоронці затримали зловмисників відповідно до ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України під час чергової спроби збуту бойового пістолета.

У ході обшуків за місцями проживання ділків співробітники СБУ вилучили перероблений під бойовий та оснащений додатковою дульною різьбою для використання глушника пістолет, набої різного калібру, запасні частини та стволи до вогнепальної зброї, а також обладнання для перероблення засобів ураження.

Наразі затриманим повідомлено про підозру у скоєнні злочинів передбачених ч. 1 ст. 263 і ч. 1 ст. 263-1 Кримінального кодексу України та вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: