На Одещині спецслужби затримали поліцейського-хабарника

На Одещині спецслужби затримали поліцейського-хабарника
Мічені купюри

Керівника підрозділу одного із райвідділів Головного управління Нацполіції в Одеській області затримали під час отримання хабара

Співробітники Служби безпеки України спільно з військовою прокуратурою та Державним бюро розслідувань викрили на систематичних хабарах керівника підрозділу одного із райвідділів Головного управління Нацполіції в Одеській області.

Про це інформує прес-служба СБУ, повідомляє «Главком».

«Оперативники спецслужби встановили, що підполковник поліції налагодив механізм одержання неправомірної вигоди від місцевих підприємців за безперешкодне здійснення комерційної діяльності. Вартість «послуг» зловмисника становила від трьохсот доларів США щомісяця з одного торговельного місця», - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що співробітники СБУ задокументували факт вимагання від приватного підприємця чотирьох тисяч американських доларів. За вказану суму посадовець обіцяв сприяння у визнанні родича комерсанта непридатним до військової служби. Правоохоронці затримали поліцейського на робочому місці під час отримання трьох тисяч вісімсот доларів США – чергового траншу хабара.

Раніше оперативники СБУ зафіксували одержання зловмисником неправомірної вигоди у розмірі п’ятсот американських доларів. Вирішується питання щодо оголошення затриманому про підозру в скоєнні злочину та обрання міри запобіжного заходу.

У межах відкритого кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України тривають слідчі дії для притягнення до відповідальності інших осіб, причетних до протиправної діяльності.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: