На Одещині відбувся фестиваль скульптур з піску (фото)

На Одещині відбувся фестиваль скульптур з піску (фото)
Для скульптур з піску організатори завезли 80 тонн будівельного піску
Фото: 8NEWS/Facebook

Цього року основною темою фестивалю обрали космос

Учасники Одеського фестивалю піщаної скульптури Sand Fest створили справжню красу на інклюзивну пляжі «Дельфін». Про це пише 8NEWS у Facebook.

Цього року основною темою фестивалю обрали космос.

Аби виліпити скульптури, організатори завезли 80 тонн будівельного піску. Участь в конкурсі взяли дванадцять команд.

Перше місце зайняла команда Дмитра Кононова з роботою «Астронавт-геолог». Срібло дісталося команді Максима Смирнова, яка спорудила «Космічного кота». Замикає трійку лідерів команда Миколи Жуковського зі скульптурою «Білка і Стрілка».

Додамо, що старовинну каплицю відомої італійської родини Медічі, оздоблену скульптурами Мікеланджело, команда істориків, науковців та реставраторів змогли очистити за допомогою бактерій.

Нагадаємо, що комісія з питань встановлення пам’ятних знаків погодила звернення «Київського міського центру допомоги учасникам антитерористичної операції» стосовно встановлення скульптури, присвяченої пам’яті загиблим, на Алеї пам’яті на території парку культури та відпочинку «Перемога» у Дніпровському районі.

Як повідомлялося, інсталяція в рамках проєкту Merman, який українці планували втілити у пустелі Невада на фестивалі Burning Man, перебувала протягом нетривалого часу в Києві.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: