На Одещині затримали гаражних крадіїв

На Одещині затримали гаражних крадіїв

Біляївські поліцейські за гарячими слідами викрили гаражних крадіїв

Правоохоронці затримали двох чоловіків, які скоїли крадіжку майна з гаража, розташованого в селі Великий Дальник, та намагалися втекти від поліції.

Про це інформує відділ комунікації Національної поліції в Одеській області, повідомляє «Главком».

Під час патрулювання території працівниками сектору патрульної поліції був помічений автомобіль із причепом, на якому перевозили велосипед, мотор від човна та електрогенератор. На вимогу правоохоронців зупинити автомобіль водій почав прискорювати рух, намагаючись втекти.

У результаті злагоджених дій поліцейських транспортний засіб вдалося зупинити. В салоні автомобіля знаходилися двоє чоловіків. На запитання, звідки у них вказані предмети, вони відповісти не змогли.

У ході проведення слідчо-оперативних заходів було встановлено, що 40-річний та 41-річний безробітні раніше судимі чоловіки вночі приїхали з сусіднього села та проникли до гаражного приміщення місцевого жителя, звідки викрали електрогенератор, мотор від човна та велосипед.

За даним фактом розпочато провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Зловмисників затримано за статтею 208 Кримінально процесуального кодексу України – за підозрою у вчиненні вказаного злочину. Розслідування триває.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: