На Одещині з‘явилися ще два освітні медіа-центри

На Одещині з‘явилися ще два освітні медіа-центри

У двох районах області відкрили сучасні заклади освіти

У Миколаївському та Савранському районах відкрили сучасні культурно-освітні медіа-простори. Про це повідомив заступник голови Одеської обласної державної адміністрації Сергій Колебошин.

«Ще дві бібліотеки регіону перетворилися на культурно-освітні медіа-центри. За рахунок обласного бюджету їх обладнано сучасними комп’ютерами, веб-камерами та проекторами. Нові медіа-центри стануть осередками культурного та освітнього дозвілля мешканців цих районів. Відтак, у переобладнаних приміщеннях проводитимуться уроки, позакласні заходи, різноманітні семінари, вебінари , а також буде організовано перегляд телепрограм та фільмів», - підкреслив Сергій Колебошин. 

Зазначимо, за кошти місцевих бюджетів у приміщеннях бібліотек було проведено ремонтні роботи та закуплено необхідні меблі. Загалом до кінця року в Одеській області планується відкрити понад 10 таких освітніх медіа-центрів.

Нагадаємо, відкриття сучасних культурно-освітніх медіа-просторів на базі закладів культури передбачено Стратегічним планом дій голови Одеської обласної державної адміністрації Максима Степанова «Розумний регіон» на 2017-2019 роки. Кожен такий центр пристосовано для людей з інвалідністю. На придбання технічного обладнання спрямовуються кошти з обласного бюджету.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: