На території Одеської школи облаштовано новий спортивний майданчик

На території Одеської школи облаштовано новий спортивний майданчик

У Київському районі Одеси завершуються капремонт стадіону і впорядкування території школи №106

В Одесі завершується капітальний ремонт стадіону та елементів благоустрою прилеглої території загальноосвітньої школи №106, розташованої за адресою: пров. Дачний, 1.

Вже виконана інженерна підготовка території тренувального футбольного поля, майданчиків для гри у волейбол і баскетбол, занять на тренажерах, а також доріжок для занять бігом і стрибками в довжину.

Навколо майданчиків для гри у волейбол, футбол і баскетбол облаштовано огорожу, на футбольне поле нанесено покриття зі штучної трави. На майданчики нанесено гумове покриття.

Крім того, встановлені тренажери і виконані роботи із зовнішнього освітлення стадіону в темний час доби.

Також прокладено сезонний поливний водопровід до зелених зон, прилеглих до стадіону.

Виконуються роботи з озеленення і благоустрою території для відпочинку та ігор, із влаштування хвірток і воріт на паркані ігрових полів, а також з облицювання підпірної стінки керамогранітом.

Замовником робіт виступає управління капітального будівництва Одеської міської ради.
Запланований термін їх завершення - початок літа 2020 року.

Одеська загальноосвітня школа №106 була заснована на початку XX століття як церковно-приходська за адресою: Маяковий провулок, 3. У 1919 році була змінена система навчання: вранці в школі займалися діти, а ввечері проводилися заняття з ліквідації неписьменності для дорослих. До 1933 року це була «Великофонтанська неповна середня школа № 1». Приблизно в 1933 році, коли Великий Фонтан увійшов до міської зони, отримала назву «Одеська міська школа № 106». У 1957-1960 роках школа розташовувалася в будівлі на вулиці Амундсена, 53. У 1961-1962 роках було побудовано нову будівлю школи за адресою: Дачний провулок, 1, у якому навчальний заклад функціонує і сьогодні. У школі відкриті 27 класів, де навчаються понад 700 учнів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: