Одеським водіям покращили життя

Одеським водіям покращили життя

Зміна радіуса повороту біля Палацу спорту дозволить знизити аварійність

Поворот на проспекті Шевченка в районі Палацу спорту - одне з місць концентрації дорожньо-транспортних пригод. Про це інформує прес-служба Одеської міськради, повідомляє «Главком».

Так, за інформацією патрульної поліції на цій ділянці вулично-дорожньої мережі міста із серпня 2016 року по березень 2018 року відбулася 32 ДТП, з них - 5 ДТП, у яких постраждали 7 осіб. 

Для зниження аварійної ситуації на цій ділянці управлінням дорожнього господарства Одеської міської ради було розроблено проект капітального ремонту ділянки проспекту Шевченка зі зміною організації дорожнього руху. Роботи в цьому напрямку розпочалися в березні 2018 року. 

Під час робіт передбачено випрямлення повороту, тобто зміна радіуса повороту, що зробить цю ділянку дороги менш небезпечною й аварійною. Крім того, передбачено облаштування розділової огорожі аналогічно до вул. Середньофонтанської. За проектом також зсуваються зупинкові комплекси з двох боків дороги, а для заїзду громадського транспорту обладнуються т.зв. кишені. 



Наразі проводяться роботи з боку парку Перемоги. Тут вже обладнано заїзну кишеню для громадського транспорту і встановлені нові опори контактної мережі. Укладається нове асфальтобетонне покриття проїжджої частини з боку парку. Потім аналогічні роботи будуть проведені з боку Палацу спорту. Також будуть відремонтовані тротуари в зоні проведення робіт. 

Капремонт виконується ділянками, без повного перекриття руху на час проведення робіт. Договірний термін реалізації проекту - кінець 2018 року, проте завершити роботи планується вже влітку поточного року.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: