Одесити перекрили ще одну дорогу через відсутність опалення, є постраждала

Одесити перекрили ще одну дорогу через відсутність опалення, є постраждала
Учасники акції протесту в Одесі
Фото: Думська

Одна дівчина впала після конфлікту, отримала травму голови і була доставлена до лікарні

Жителі житлового комплексу «Європейський» в Одесі, які домагаються включення котельні в своєму будинку шляхом перекриття доріг, влаштували ще одну акцію і блокували жваву Миколаївську дорогу.

Як пише місцеве видання «Думська», це викликало величезні затори і конфліктні ситуації, одна з яких закінчилася госпіталізацією для протестуючої.

В патрульній поліції додали, що екіпаж прибув для відводу транспорту, і в цей момент пасажир автомобіля «Кіа Оптима» стала сваритися з активістами, після чого штовхнула одну з них, сіла в автомобіль і поїхала з місця події.

«Дівчина впала, отримала травму голови і була доставлена до лікарні. Автомобіль «Кіа» затриманий співробітниками патрульної поліції, жінку доставили до відділення для з'ясування обставин», - повідомили в патрульній поліції.

Раніше у неділю аналогічна акція протесту відбувалася біля Крижанівки Лиманського району Одещини - група людей перекрила трасу Одеса - Південний

Відзначимо, 13 листопада ця ж група громадян перекривала вулицю Бочарова в районі її перетину з вулицею Семена Палія, а також пікетувала обласну адміністрацію.

Нагадаємо, станом на ранок суботи, 17 листопада, всі житлові будинки і об’єкти соціальної сфери Сміли Черкаської області, забезпечені теплом.

Раніше повідомлялося, що ряд міст в Україні потерпають через відсутність тепла в житлових будинках, зокрема, Київ.

У Кривому Розі частині міста тепло почали подавати лише 14 листопада. 

За фактом відсутності тепла у м. Кривий Ріг поліція відкрила кримінальне провадження.

Понад 200 багатоквартирних будинків у Херсоні станом на вечір п'ятниці, 16 листопада, залишались без опалення.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: