Поліцейським Одещини передали нові автомобілі. Обіцяли ще гелікоптер

Поліцейським Одещини передали нові автомобілі. Обіцяли ще гелікоптер

Автопарк одеської поліції поповнився новими службовими автомобілями

10 авто «Skoda Rapid» були передані підрозділам Головного управління для службового користування.

Три мікроавтобуси «Ford Transit» зі спеціальним обладнанням отримав батальйон  поліції особливого призначення. Дані авто будуть використовуватися спецпідрозділом під час проведення масових заходів.

Про це інформує прес-служба Національної поліції в Одеській області, повідомляє «Главком».

Також два таких автомобілі були передані ізолятору тимчасового тримання для перевезення осіб взятих під варту. Правоохоронці за допомогою даних мікроавтобусів матимуть змогу переміщувати до дев’яти людей одночасно.

Крім того, автопарк поліції Одещини поповнився комфортабельним автобусом «Атаман» на 30 осіб, який буде використовуватися для перевезення особового складу.

Начальник Головного управління Нацполіції в Одеській області Дмитро Головін передав ключі від транспортних засобів керівникам кожного з підрозділів поліції. «Сьогодні поліція Одещини отримала 16 нових авто. В перспективі планується також передача двох катерів, а до кінця року і вертоліт, який в групі аеропідтримки поліції буде використовуватися на території нашої області для виконання спеціальних поліцейських місій. Я вдячний Міністерству внутрішніх справ та Нацполіції України за такий розподіл транспортних засобів. Отримання нових службових автомобілів напередодні проведення масових заходів, які плануються в квітні та на початку травня, для нас є дуже великою допомогою та підтримкою»,- зазначив очільник поліції Одещини.

Нагадаємо, раніше «Главком» повідомляв, що на минулому тижні вінницькі поліцейські отримали 25 новеньких автомобілів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: