Поліція на Одещині затримала торговця зброєю

Поліція на Одещині затримала торговця зброєю

60-річний чоловік переробляв пістолети травматичної дії у вогнепальну зброю та через своїх знайомих шукав покупців і продавав її

До поліції Одещини надійшла оперативна інформація про те, що житель м. Роздільна незаконно розповсюджує вогнепальну зброю.  Співробітники Управління карного розшуку та Роздільнянського відділу поліції спільно з Військовою прокуратурою під час проведення оперативно-розшукових заходів затримали правопорушника під час збуту ним пістолета марки «Сталкер». За його продаж чоловік отримав 5 тисяч гривень.

Встановлено, що зловмисник купував газові пістолети та пістолети травматичної дії в магазинах, після чого самостійно переробляв їх у вогнепальну зброю. Покупців він шукав через своїх знайомих.

В ході проведення санкціонованого обшуку у правопорушника було виявлено та вилучено перероблений пістолет «Retay Eaglex», який він також планував продати.

Вилучену зброю направлено на експертизу.

Чоловіка затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: