Правоохоронці затримали кишенькових злодіїв, які грабували одеситів у громадському транспорті

Правоохоронці затримали кишенькових злодіїв, які грабували одеситів у громадському транспорті

Співробітники Управління карного розшуку викрили трьох зловмисників вже за кілька годин після скоєння ними крадіжок гаманців та телефонів у пасажирів маршрутних таксі

До поліції звернулася 26-річна одеситка та повідомила, що в маршрутці у неї викрали гаманець з грошима. Сума збитку становить 250 гривень. Поліцейські по гарячих слідах  викрили 53-річного місцевого мешканця, у якого було виявлено та вилучено викрадене майно потерпілої.

Про це інформує відділ комунікації Національної поліції в Одесі, повідомляє «Главком».

«Жертвою іншого кишенькового злодія стала 20-річна дівчина. Зловмисник викрав з її сумки портмоне з грошовими коштами в сумі 150 гривень. Працівники поліції затримали правопорушника за кілька хвилин після скоєння крадіжки. Ним виявився неодноразово судимий за майнові злочини 41-річний одесит», - йдеться у повідомленні правоохоронців.

Третього зловмисника правоохоронці викрили на вулиці Степовій.

«Чоловік викрав телефон з кишені пасажира маршрутного таксі та на першій же зупинці вийшов з транспортного засобу. Потерпілий звернувся про допомогу до поліції. Оперативно зреагувавши на повідомлення, по гарячих слідах правоохоронці викрили зловмисника. Викрадений телефон вилучено та повернуто власнику», - розповіли поліцейські..

За даними фактами розпочато кримінальні провадження за ч.2 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді арешту на строк від трьох до шести місяців або обмеження волі на строк до п'яти років, або позбавлення волі на той самий строк. Перевіряється причетність зловмисників до скоєння аналогічних правопорушень.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: