Танцювальний флешмоб до Дня медпрацівника провели перед одеською мерією

Танцювальний флешмоб до Дня медпрацівника провели перед одеською мерією

Одеські студенти-медики організували танцювальний флешмоб на підтримку здорового способу життя

14 червня 2018 року в переддень Дня медичного працівника перед будівлею Одеської міської ради студенти Одеського обласного базового медичного училища і Одеського національного медичного університету провели танцювальний флешмоб. 

Майбутні медики нагадали одеситам про важливість здорового способу життя і занять фізкультурою і спортом. Організатори акції наголосили, що фізичні вправи можуть замінити багато таблеток, але жодна таблетка не зможе замінити фізичної активності. 
Учасників акції привітав з Днем медпрацівника заступник Одеського міського голови Павло Вугельман. 

«Щиро вітаю з професійним святом усіх представників благородної професії - медичних працівників. У рамках стратегії «Одеса 5Т» у нашому місті впроваджуються новітні технології, зокрема й у медичній сфері. Одеські медики мають колосальний потенціал для розвитку, і багато представників одеської медицини готові гідно конкурувати на міжнародному ринку», - зазначив у вітальній промові віце-мер Павло Вугельман. 

Крім того, у рамках акції для всіх охочих було організовано безкоштовне експрес-тестування на ВІЛ у мобільній амбулаторії. Волонтери відділення «Клініка, дружня до молоді» провели роздачу інформаційно-профілактичних матеріалів. 

В організації акції взяли участь: Фонд «АнтиСНІД-США в Україні» (AHF Ukraine), Одеський міський Центр здоров'я, відділення «Клініка, дружня до молоді» міської студентської поліклініки №21, громадські та благодійні організації «Віра. Надія. Любов»,« 100% життя »,« 12 кроків »,« Разом за життя », « Молодіжний центр розвитку »,« Духовне відродження »,« Медична правда », Молодіжний рух « Партнер », Асоціація ЛГБТ« Ліга », релігійна місія «Карітас-Спес-Одеса». 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: