У Чорноморську перекинувся вантажний потяг з зерном. Фоторепортаж з місця події

У Чорноморську перекинувся вантажний потяг з зерном. Фоторепортаж з місця події

На зерновому терміналі сталася надзвичайна подія

28 березня, в Одеській області зійшов з рейок і перекинувся приватний поїзд. Про це на своїй сторінці в «Facebook» написав директор з економіки та фінансів ПАТ «Укрзалізниця» Андрій Рязанцев.

За його словами, аварія сталася на Іллічівському зерновому терміналі на приватних під'їзних шляхах. Андрій Рязанцев зазначив, що завантажений вантажний потяг зійшов з рейок і впав з висоти. В результаті аварії ніхто не постраждав.

«На тлі систематичних розмов про допуск «приватної тяги» на інфраструктуру залізниці, падіння локомотива разом з вагонами говорить явно не на користь нововведення», - зазначив автор.

Він додав, що в Україні є дві тисячі маневрових локомотивів поза управління «Укрзалізниці». Рівень контролю за використанням, безпекою їх руху, станом і кваліфікацією локомотивних бригад, за словами Рязанцева, катастрофічно низький.

«Магістральний локомотив з 50 вагонами по 90 тонн кожен - це майже 5 тис тонн, які рухаються на швидкості нехай навіть 60 км \ год. Усе. У такій ситуації, як сьогодні - це цунамі. А може стати об'єктивною реальністю, на яку ми будемо мати впливу. Залізо ще півбіди, але в нашому випадку дивом все залишилися неушкоджені», - написав він.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: