У лікарні Одеси закупили нові апарати штучної вентиляції легень

У лікарні Одеси закупили нові апарати штучної вентиляції легень

Медзаклади отримали сім нових апаратів виробництва США для штучної вентиляції легенів

Міська влада Одеси продовжує дооснащення лікувально-профілактичних закладів сучасною дихальною апаратурою.

За кошти міського бюджету Одеси придбані і встановлені в міських стаціонарах 7 сучасних апаратів ШВЛ виробництва США.

Три апарати ШВЛ Neumovent GraphNet ТS отримала міська клінічна лікарня №10, що входить до переліку опорних медзакладів Одеси з надання допомоги пацієнтам з Covid-19. Ще по одному аналогічному апарату передано до дитячої міської клінічної лікарні №3, пологових будинків №1 та №4.
Дане обладнання є необхідним в повсякденній практиці реанімаційних відділень клінік. Воно забезпечує сучасні режими інвазивної та неінвазивної вентиляції легенів у дорослих і дітей, а не тільки в пацієнтів з короновірусною хворобою.

Крім того, до міського пологового будинку №5 передано апарат ШВЛ Neumovent GraphNet NEO, призначений для дихальної підтримки у новонароджених.

Раніше за кошти міського бюджету Одеси були закуплені 25 нових апаратів ШВЛ - 15 апаратів Dixion німецького виробництва, 8 апаратів Newport виробництва США і два апарати ШВЛ Ювента-Т українського виробництва.

У міській інфекційній лікарні Одеси є в наявності 31 апарат ШВЛ, який може бути використаний для респіраторної підтримки пацієнтів з важкими формами Covid-19. Наразі в лікарні немає пацієнтів, які потребують проведення штучної вентиляції легенів.

Станом на 9:00 20 травня в Україні зафіксовано 354 нових випадків коронавірусу, це на 94 випадки більше, ніж учора (260). Усього виявлено 19 230 випадків коронавірусної хвороби,  з них – 1 376 у дітей,  3 757 – у медиків.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: