У місті триває капітальний ремонт відділень Єврейської лікарні

У місті триває капітальний ремонт відділень Єврейської лікарні

Мер проінспектував хід робіт з капремонту головного хірургічного корпусу міської клінічної лікарні №1

В Одесі тривають масштабний капітальний ремонт і реконструкція комплексу споруд міської клінічної лікарні №1 (Єврейської лікарні) - пам'ятки містобудування та архітектури місцевого значення. Ремонтні роботи проводяться за рахунок коштів міського бюджету Одеси.

На минулому тижні мер Одеси ознайомився з ходом робіт з капремонту головного хірургічного корпусу міської лікарні №1.

Наразі триває капремонт відділення гінекології на другому поверсі будівлі. Завершено прокладання систем водопостачання, каналізації та електромереж, встановлена система пожежної сигналізації.

У відділенні гінекології проводяться роботи з облицювання мармуровими плитами сходової клітки і укладання підлогового покриття. В обробці стелі і стін використані сучасні матеріали високої якості, які дозволяють забезпечити дотримання європейських стандартів санітарії та гігієни для реанімаційних і хірургічних відділень.

Раніше такі оздоблювальні матеріали використовувалися при капремонті нового відділення реанімації МКЛ №1.

Найближчим часом планується розпочати ремонт центрального холу, де розміститься приймальне відділення лікарні. Після завершення ремонту головного корпусу в ньому буде сконцентровано надання всієї ургентної допомоги із залученням мультидисциплінарних команд фахівців.

Також мер Одеси Труханов ознайомився з підготовкою МКЛ №1 як госпітальної бази для прийому пацієнтів з коронавірусною хворобою COVID-19 у разі зростання захворюваності.

Для можливості прийому пацієнтів з COVID-19 виділено ЛОР-відділення, розташоване в окремій будівлі. У ньому організований окремий вхід для медичного персоналу, а також «чиста зона». Завершено роботи з модернізації системи киснезабезпечення і прокладання нової електролінії для підключення кисневих концентраторів.

У відділенні обладнані реанімаційні місця, оснащені сучасними апаратами штучної вентиляції легенів. Також тут розміщені мобільні рентген-апарат і УЗД-апарат, що дозволяє забезпечити весь необхідний спектр діагностичної та лікувальної допомоги пацієнтам з COVID-19 у межах одного відділення.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: