В Ізмаїлі молодик спиляв ялинку у парку, аби подарувати дівчині

В Ізмаїлі молодик спиляв ялинку у парку, аби подарувати дівчині

Ізмаїльчанин хотів зробити подарунок дівчині, а про наслідки своїх дій не подумав

Чоловік доставлений у відділ поліції

Правоохоронці Ізмаїла (Одеська область) встановили особу зловмисника, який зрізав верхівку ялинки в мікрорайоні Південний. Правопорушником виявився 23-річний місцевий житель. Про це інформує Ізмаїльський відділ поліції в Одеській області.

Як пояснили в поліції, отримавши повідомлення про правопорушення, поліцейські виїхали на мicце події та стали проводити заходи щодо встановлення особи, причетної до вчинення злочину.

Протягом декількох годин правоохоронці за сприянням працівників служби охорони встановили адресу, на яку зловмисник приніс викрадену ялинку. Її знайшли у ході огляду будинку в одній із кімнат.

19-річна господиня пояснила, що зелену красуню в такому вигляді їй подарував на день народження знайомий, звідки він її приніс дівчина не знала. Там же поліцейські виявили мішок зі спиляними гілками.

Особа даного громадянина встановлена. Ним виявився 23-річний ізмаїльчанин, який пояснив, що хотів зробити подарунок дівчині, а про наслідки своїх дій не подумав.

«Чоловік доставлений у відділ поліції. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України», - зазначив начальник Ізмаїльського ВП Роман Галкін.

Раніше повідомлялося, що в Ізмаїлі, в ніч з 28 на 29 грудня в парку мікрорайону «Південний» невідомі спиляли верхівку висадженої ялинки.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: