В Ізмаїльському районі завершується реконструкція амбулаторії

В Ізмаїльському районі завершується реконструкція амбулаторії

На реконструкцію було виділено 1 мільйон 290 тисяч гривень

У селі Стара Некрасівка Ізмаїльського району завершується капітальний ремонт та реконструкція амбулаторії загальної практики сімейної медицини. Про це повідомив заступник голови Одеської обласної державної адміністрації Віталій Свічинський.

«Амбулаторія обслуговуватиме два села – Стару Некрасівку та Дунайське, в яких проживає 3319 осіб. Штат медичних працівників буде займатися первинною медико-санітарною допомогою та сімейною медициною. Для цього встановлюється необхідне обладнання: від електрокардіографу з телеметрією до набору різних аналізаторів», — підкреслив Віталій Свічинський.

Зазначимо, у процесі реконструкції було посилено фундамент будівлі, утеплено стіни, а також замінено вікна та двері, завдяки чому приміщення стало енергоефективнішим, відтак, споживатиме менше теплової енергії. Наближаються до завершення також зовнішні оздоблювальні роботи. На прилеглій території облаштують зупинку громадського транспорту.

На ці роботи було виділено 1 мільйон 290 тисяч гривень на умовах співфінансування з сільського та обласного бюджетів.

Нагадаємо, поліпшення якості медичних послуг є пріоритетом Стратегічного плану дій «Розумний регіон» голови Одеської обласної державної адміністрації Максима Степанова на 2017-2019 роки. Відтак, у планах до 2020 року охопити телемедициною весь регіон. Система дозволяє цілодобово в режимі онлайн консультуватися з провідними лікарями обласного центру для встановлення діагнозу та призначення лікування.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: