В Одесі на вірність українському народу склали присягу 24 поліцейських (фото)

В Одесі на вірність українському народу склали присягу 24 поліцейських (фото)

В Одесі, 28 липня, відбулася урочиста церемонія присяги на вірність українському народу24 поліцейських. Про це інформує відділ комунікації поліції Одеської області.

Новобранці пройшли через жорсткий відбір і ґрунтовне теоретичне навчання та практичну підготовку. Кращі у навчанні отримали листи подяки та спеціальні звання, запевнили у поліції.

На урочисту церемонію зібралися керівництво Нацполіції Одеського регіону, діючі співробітники, рідні та друзі новачків, а також громадськість.

Звертаючись до молодих колег, начальник ГУНП в Одеській області Дмитро Головін зауважив, що на кожного з них вже з завтрашнього дня чекає дуже нелегка, але надважлива робота.

«Втім я та наші досвідчені співробітники завжди готові допомогти, підказати та направити. Ви ж, зі свого боку, будьте вірними народові, відданими нашій спільній справі та чесними перед законом. Успіхів вам у роботі, наснаги в душі та віри в серці», - зазначив Дмитро Головін.

Після вітальних слів і вручення листів подяки та погонів новачків привітали близькі, друзі та звичайні перехожі.

Завтра вісімнадцять із них заступлять на службу до секторів реагування патрульної поліції, четверо – до відділень охорони адмінбудівель і двоє – до секторів моніторингу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: