В Одесі працюють додаткові бригади санітарного прибирання вулиць

В Одесі працюють додаткові бригади санітарного прибирання вулиць

У пікові місяці туристичного сезону в Одесі організовані додаткові бригади з санітарного прибирання вулиць у центральній частині міста

За дорученням першого заступника Одеського міського голови Анатолія Орловського в Одесі на літній період, у пік туристичного сезону, організовані додаткові бригади з санітарного прибирання вулиць у центральній частині міста.

У звичайному режимі в роботах з прибирання міських вулиць щодня задіяні понад 1800 працівників комунальних підприємств ЖКС, «Міськзелентрест», «Міські дороги», «Сервісний центр» та ін. Також з 5:00 до 7:00 години ранку працює підмітально-прибиральна і поливомийна техніка.

У свою чергу, двірники житлово-комунальних сервісів щодня виходять на прибирання двічі на день: рано вранці і після обіду. Проте, як показав досвід, через великий наплив туристів такого прибирання недостатньо. У зв'язку з цим було прийнято рішення про створення додаткових бригад з санітарного прибирання вулиць.

Тепер щодня для підтримки належного санітарного стану вулиць Одеси додатково працює три бригади прибиральників КП «Міські дороги». У роботах також задіяно три підмітально-прибиральних машини. З 16:00 і до 21:00 співробітники підприємства виконують рейд центральними вулицями Одеси і за необхідності звільняють урни від сміття, що нагромадилося, прибирають випадкове сміття з тротуарів, доріг (під бортом) і смужок безпеки.

Планується, що такі рейди проводитимуться щодня до вересня.

Виконання зазначених робіт знаходиться на постійному контролі першого віце-мера Одеси Анатолія Орловського.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: