В Одесі правоохоронці затримали чоловіка, який стріляв у відвідувача розважального закладу

В Одесі правоохоронці затримали чоловіка, який стріляв у відвідувача розважального закладу
Лікарі категорично не рекомендують вживати снеки і чіпси дітям, літнім людям, а також вагітним

28-річний місцевий житель отримав поранення в живіт та був госпіталізований, бо захмелілому правопорушнику здалося, що той занадто грубо розмовляв з його товаришем

Подія сталася біля одного з розважальних закладів на вулиці Семена Палія. Вистреливши у «кривдника» свого кума, озброєний зловмисник втік.

Про це інформує прес-служба ГУ НП в Одеській області, повідомляє «Главком».

Вжитими заходами вже наступного дня поліцейські викрили особу стрілка. Чоловік виявився місцевим. У нього вилучили та направили на експертизу револьвер «ФЛОБЕР».

Зараз підозрюваний затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. З ним проводяться слідчі дії в рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України, та вирішується питання про обрання запобіжного заходу. За скоєне чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Однак, якщо судово-медична експертиза підтвердить тяжкі тілесні ушкодження у потерпілого, а балістична - що правопорушник стріляв із вогнепальної зброї, у кримінальному провадженні можлива перекваліфікація, і тоді покарання буде більш суворим.


Слідство триває.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: