В Одесі продовжують роботу над проектом Меморіалу воїнам, загиблим в АТО

В Одесі продовжують роботу над проектом Меморіалу воїнам, загиблим в АТО

Відбулося чергове засідання комісії з питань, пов'язаних зі спорудженням Меморіалу воїнам, загиблим у зоні проведення АТО

14 листопада 2018 року в одеській мерії заступник міського голови Андрій Котляр провів чергове засідання комісії з питань, пов'язаних зі спорудженням Меморіалу воїнам, загиблим у зоні проведення АТО. 

За результатами попереднього засідання комісія з усіх представлених на розгляд проектів зупинилася на двох варіантах ескізів. Один з них розроблений позаштатним радником міністра культури України з питань формування військової політики та взаємодії з військовими підрозділами Олександром Канібором, а другий - студентом Одеської державної академії будівництва та архітектури Віталієм Мельником. 

З метою врахування громадської думки комісією було прийнято рішення залучити до обговорення ескізів громадськість, розмістивши відповідну інформацію на офіційному сайті Одеської міської ради, у засобах масової інформації і виставивши на голосування в соціальній мережі Facebook. 

За результатами обговорення ескіз, представлений Віталієм Мельником, отримав найбільшу підтримку громадськості. 

На засіданні 14 листопада членами комісії було прийнято рішення про необхідність залучення архітекторів, скульпторів і одеських художників до обговорення проекту центральної фігури Меморіалу та доопрацювання ескізу-переможця відповідно до результатів експертної оцінки. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: