В Одесі проводиться акція щодо боротьби з торгівлею наркотиками «Намалюй життя»

В Одесі проводиться акція щодо боротьби з торгівлею наркотиками «Намалюй життя»

Кожен одессит може перешкодити торгівлі наркотиками. Досить повідомити телефоном довіри про написи, що з'явилися на будівлях, які рекламують ресурси поширення наркопрепаратів

В Одесі стартувала акція «Намалюй життя» щодо боротьби з розповсюдженням наркотиків. 
Ініціаторами акції стали волонтери Міжнародної антинаркотичної Асоціації за підтримки Міністерства молоді та спорту, Одеського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, Управління патрульної поліції і відділу протидії наркозлочинності Головного управління Національної поліції в Одеській області. 

Акція «Намалюй життя» спрямована на боротьбу з рекламою продажу наркотиків. Як відзначаютьо рганізатори, на сьогодні проблема наркоманії, особливо серед молоді, стає все більш гострою. Цьому сприяє сучасний спосіб розповсюдження наркотичних засобів через інтернет-сайти і месенджери. Така «реклама» нерідко розміщується на будівлях, парканах, у громадських місцях, часто поблизу навчальних закладів. 

25 червня 2018 року, напередодні Міжнародного дня боротьби з наркоманією, у Київському районі волонтери провели масштабнее зафарбовування реклами ресурсів з розповсюдження наркотиків. 

Акція триватиме і далі на постійній основі. 

Перешкодити торгівлі наркотичними речовинами може кожен одесит. Для цього необхідно повідомити місце знаходження реклами ресурсів з торгівлі наркотиками телефонами довіри: (095) 2353434 та (097) 2353434. Волонтери проекту «Намалюй життя» приїдуть і зафарбують рекламу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: