В Одесі стартував благодійний марафон «До світлого дня - світлі вчинки»

В Одесі стартував благодійний марафон «До світлого дня - світлі вчинки»

Напередодні великодніх свят юні одесити беруть участь в благодійних акціях, концертах, майстер-класах з виготовлення сувенірів та оберегів, розпису писанок

З 19 березня по 13 квітня 2018 року департаментом освіти і науки Одеської міської ради в навчальних закладах Одеси проводиться благодійний марафон «До світлого дня - світлі вчинки». 

Про цен інформує прес-служба міськради Одеси, повідомляє «Главком».

Напередодні великодніх свят в рамках марафону у всіх навчальних закладах міста проводяться благодійні акції, майстер-класи з виготовлення великодніх прикрас і оберегів, розпису писанок та ін. 
У заходах беруть участь педагоги, учні шкіл та вихованці дитячих садків. Планується також проведення святкових концертних програм «У колі друзів». 

Під час цих заходів діти дізнаються про історію походження писанок, ознайомляться з різновидами технік прикрашання великоднього яйця, власноруч створять писанку, якою прикрасять Українське великоднє дерево (Ukrainian Easter tree) на території Одеського військового шпиталю. 

5 квітня 2018 року для воїнів, які перебувають на лікуванні в Одеському військовому шпиталі, буде проведена концертна програма «Подаруй теплоту серця». Під час концерту школярі подарують героям-захисникам виготовлені власноруч сувеніри та обереги. 

Крім цього, школярі міста відвідають Одеську національну академію харчових технологій і візьмуть участь в майстер-класі з розпису виробів з пряникового тіста. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: