В Одесі створять Алею пам`яті воїнів, загиблих в зоні проведення АТО

В Одесі створять Алею пам`яті воїнів, загиблих в зоні проведення АТО

В одеській мерії на засіданні комісії з питань, пов`язаних зі спорудженням Меморіалу воїнам АТО, ухвалили важливі рішення

20 березня 2018 року в одеській мерії відбулося засідання комісії з питань, пов'язаних зі спорудженням Меморіалу воїнам Одеси і області, які загинули в зоні проведення АТО. У засіданні взяла участь також члени робочої групи з питань взаємодії з громадськими організаціями учасників антитерористичної операції.

Зустріч пройшла під головуванням заступника Одеського міського голови Андрія Котляра.

Про це інформує прес-служба міськради Одеси, повідомляє «Главком».

В ході засідання члени комісії і робочої групи ухвалили рішення про створення в Одесі Алеї пам'яті земляків-одеситів, які загинули під час бойових дій під час проведення антитерористичної операції на Сході України. Були внесені пропозиції про порядок реалізації даного проекту. Учасники засідання обговорили план роботи по визначенню форми Меморіалу воїнам АТО і залученню студентської молоді до співпраці.

Крім того, члени робочої групи і комісії прийняли рішення про внесення змін до складу комісії з питань, пов'язаних зі спорудженням в місті Меморіалу воїнам Одеси і області, які загинули в зоні проведення АТО, і робочої групи з питань взаємодії з громадськими організаціями учасників антитерористичної операції.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: