В Одесі відбувся дипломатичний різдвяний ярмарок

В Одесі відбувся дипломатичний різдвяний ярмарок

В ярмарку взяли участь представники генеральних і почесних консульств, які є в Одеській області

В Одесі відбувся восьмий дипломатичний різдвяний ярмарок. Це – доброчинний захід, який цьогоріч було спрямовано на збір коштів для закупівлі спеціалізованого обладнання у міський пологовий будинок №5. Про це повідомив заступник голови Одеської обласної державної адміністрації Сергій Колебошин, який відкривав ярмарок.

«Такі заходи необхідні в будь-якому громадянському суспільстві. Ми вдячні всім представникам дипломатичного корпусу за те, що, презентуючи свої країни, ви долучаєтеся до таких соціально-важливих акцій у нашому регіоні», – підкреслив заступник голови Одеської ОДА Сергій Колебошин.

У благодійному ярмарку взяли участь представники генеральних і почесних консульств, які представлені в Одеській області, а також національні діаспори і загалом усі відвідувачі ярмарку. Серед країн-представниць – Австрія, Болгарія, Вірменія, Грузія, Греція, Німеччина, Ізраїль, Казахстан, Китай, Кіпр, Південна Корея, Литва, Молдова, Польща, Румунія, Словаччина, Туреччина, Угорщина, Франція.

Зазначимо, на ярмарку можна було спробувати національні страви країн-учасниць, придбати оригінальні сувеніри та ексклюзивні різдвяні прикраси.

Нагадаємо, минулого року на зібрані під час доброчинного дипломатичного ярмарку кошти було придбане обладнання для дитячої міської лікарні № 1.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: