В Одесі відкрили новий дитячий садок (фоторепортаж)

В Одесі відкрили новий дитячий садок (фоторепортаж)

Дитячий садок на Дюковській відкрив свої двері для маленьких одеситів

11 квітня 2018 року відбулося відкриття дитячого садка №48 по вул. Дюковскій. З 1996 року ці будинки були передані в довгострокову оренду приватним організаціям. У 2016 році місцева влада прийняла рішення відновити роботу дошкільного закладу, для цього необхідно було провести капітальний ремонт будівлі.

Про це інформує прес-служба міськради Одеси, повідомляє «Главком».

Новий дитячий садок обладнаний відповідно до сучасних вимог до дитячих дошкільних навчальних закладів. При ремонті дитячого садка застосовані енергозберігаючі технології, встановлено індивідуальний тепловий пункт, сонячний колектор для підігріву води та сучасна система пожежної безпеки.

У відремонтованій будівлі на двох поверхах облаштовані 3 групи на 55 дітей, музичний зал і медпункт, кімната логопеда і психолога. На цокольному поверсі розмістилися кухня і підсобні приміщення.

Проведено благоустрій території з заміною тротуарного покриття, озелененням і організацією майданчиків для активного відпочинку дітей.

Вітаючи батьків, вихованців та педагогічний колектив з довгоочікуваною подією, Одеський міський голова Геннадій Труханов зазначив, що відкриття даного дошкільного закладу дозволило скоротити наявну в районі чергу дітей дитсадівського віку.

«Я радий, що сьогодні дитячі садки затребувані. Ми будемо продовжувати ремонтувати наявні в місті приміщення, знаходити можливості для будівництва нових дитячих садків, щоб наші діти ходили в сучасні, красиві і безпечні дошкільні установи », - зазначив Геннадій Труханов.

Нагадаємо, раніше «Главком» повідомляв, що у парку Шевченка відкрили відреставрований фонтан 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: