В Одесі затримали трьох викрадачів елітних авто

В Одесі затримали трьох викрадачів елітних авто

Злочинці уганяли такі авто як Lexus, BMW, Toyota

В Одесі поліція затримала трьох місцевих, які викрадали елітні автомобілі, а потім повертали власнику за грошову винагороду.

Про це повідомляє головне управління поліції одеської області.

Злочинці уганяли такі авто як Lexus, BMW, Toyota тощо. Вартість кожного з автомобілів коливалася від 40 до 60 тисяч доларів.

Організатором схеми викрадення був 44-річний одесит, якого вже раніше засуджували за аналогічні дії. Разом з ним діяли двоє виконавців 27 та 29 років.

Вони спеціальним обладнанням знімали сигналізацію з авто, відкривали його, а потім відганяли у заздалегідь орендований гараж. Після — посередник у цій схемі, який мав певні зв’язки серед правоохоронців, знаходив номер власника і зв’язувався з ним.

Після згоди власника авто, транспорт привозили у малолюдне місце і повідомляли про це власника. За повернення автомобіля зазвичай вимагали 5-10 тисяч доларів.

Як зауважили у поліції, загалом зафіксували сім подібних випадків викрадення авто, три спроби були невдалими. Одне з викрадених авто злочинці залишили неподалік управління Одеської поліції.

За словами голови слідчого управління поліції Одещини Сергія Шайхета, усі троє учасників схеми затримані. Їх можуть ув’язнити на термін до 12 років.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: