В Овідіополі скоєно розбійний напад на квартиру

В Овідіополі скоєно розбійний напад на квартиру

За підозрою у його вчиненні затримано двоє чоловіків. Їх поміщено до ізолятора тимчасового тримання

Підозрювані – товариші, один з яких проводив ремонтні роботи в квартирі потерпілої. Знаючи, що у господині оселі є чим поживитися, він зателефонував своєму приятелеві та запропонував «підзаробити».

За попередньою домовленістю зі знайомим найманий робітник вимкнув камери відеоспостереження та залишив незамкненими двері квартири. Це дало змогу спільникові безперешкодно потрапити до приміщення.

Про це інформує відділ комунікації Нацполіції в Одеській області, повідомляє «Главком».

Проникнувши до квартири, непроханий гість зімітував напад на товариша та вчинив з ним імпровізовану бійку. Після цього замаскував обличчя чорною пов’язкою і пішов до кімнати власниці оселі. Під загрозою пістолета чоловік зв’язав жінці руки липкою стрічкою, забрав сумку з грошима, трьома мобільними телефонами, золотими прикрасами та документами і з викраденим втік. Аби відвести від себе підозру, його приятель спочатку вдавав, що намагається перешкодити «незнайомцеві», а після його втечі – повідомив про подію до поліції, зухвало видаючи себе за одного з постраждалих.

Однак продумана зловмисниками «схема» не спрацювала. Тієї ж доби поліцейські встановили обставини злочину і причетність до нього кожного з чоловіків. Їх обох було затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.


Наразі за даним фактом триває досудове слідство. За вчинене один з приятелів буде відповідати за ч. 2 ст.187 (розбій), а інший – за частиною 3 цієї ж статті Кримінального кодексу України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: