Замах на Михайлика: суд взяв під варту усіх трьох підозрюваних

Замах на Михайлика: суд взяв під варту усіх трьох підозрюваних
Третій підозрюваний - Лаша Герасін
Фото: Michael Shtekel ‏ @mishajedi

Лаша Герасін є також підозрюваним в іншому злочині (крадіжка з проникненням)

Київський районний суд Одеси взяв під варту на 2 місяці третього підозрюваного в нападі на очільника одеського осередку партії «Сила людей», активіста Олега Михайлика. Підозрюваному Лаші Герасіну обрали запобіжний захід без права на заставу.

Лаша Герасін є також підозрюваним в іншому злочині (крадіжка з проникненням). У цій справі він вийшов під заставу і неодноразово незаконно виїжджав з України.

Саме він, на думку слідства, купував SIM-картки для співучасників у замаху на Михайлика.

Аналогічний запобіжний захід обрали підозрюваному з інвалідністю, брату Лаші Герасіна, Торніке Герасіну. До зали суду його доправили на каталці.

Після оголошення запобіжного заходу Герасіну в залі сталися сутички. Бійці КОРДу відтіснили від підозрюваного родичів, після чого Герасіна повезли до СІЗО.

Також 60 діб у СІЗО пробуде другий підозрюваний Манучар Варшанідзе.


Як повідомлялося, одеські правоохоронці затримали трьох громадян Грузії, підозрюваних у замаху на одеського активіста Олега Михайлика.

Нагадаємо, що в Одесі у дворі будинку обстріляли Олега Михайлика - громадського активіста, лідера одеського осередку партії «Сила Людей». 

Соратники Михайлика припустили, хто стоїть за збройним нападом на активіста.

22 вересня Михайлик брав участь в акції проти незаконної забудови на Ланжероні біля дельфінарію, яку веде депутат міськради Андрій Кисловський.

Наразі слідство розглядає п'ять версій нападу на Михайлика в Одесі.

Зазначимо, що поліція готує клопотання про призначення балістичної експертизи через напад в Одесі на громадського діяча Олега Михайлика.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: