Завершено капремонт Воронцовського провулка

Завершено капремонт Воронцовського провулка

В Одесі завершено капремонт Воронцовського провулка і відновлено рух автотранспорту

З 15 липня по 1 грудня 2019 року комунальні служби міста здійснювали капітальний ремонт Воронцовського провулка.

Під час робіт були повністю замінені всі інженерні мережі, що проходять під провулком: побутова та дощова каналізації, зовнішні мережі водопостачання та водовідведення, мережі газопроводу, енергопостачання, теплопостачання, зв'язку, зовнішнього освітлення, а також прокладено кабельну каналізацію.

Проїжджу частину провулка вимостили гранітною бруківкою, тротуари - гранітною плиткою, на тротуарах також поклали тактильну плитку і обладнали пандуси для маломобільних груп населення.

Під час проведення робіт з демонтажу старого покриття на тротуарах були виявлені прямокутні плити з темного пісковика. Імовірно, такі плити використовувалися в XIX столітті для мощення тротуарів у Воронцовському провулку. Для того, щоб продемонструвати одеситам і гостям нашого міста, який матеріал використовувався раніше для благоустрою міста, частина цих плит була покладена у вигляді демонстраційного майданчика біля будинку №6 у Воронцовському провулку.

Для обмеження паркування уздовж тротуарів встановлені 242 стовпчики.

Рух автотранспорту у Воронцовському провулку, тимчасово закритий у зв'язку з проведенням капітального ремонту провулка, відновлено.

Замовником робіт з капітального ремонту Воронцовського провулка виступало управління дорожнього господарства Одеської міської ради.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: