Збірна команда Одеської області з пожежно-прикладного спорту виграла міжнародний турнір в Болгарії

Збірна команда Одеської області з пожежно-прикладного спорту виграла міжнародний турнір в Болгарії

Вітаємо українських спортсменів!

З 4 по 8 червня в м. Варна (Болгарія) відбувся V міжнародний клубний турнір з пожежно-прикладного спорту - кубок «ОДЕСОС». За перемогу у турнірі боролася 21 команда з Болгарії, Румунії, Чехії, Словакії та України. Нашу країну представляла збірна команда з пожежно-прикладного спорту Одеської області.

Про це інформує пресс-лужба ГУ ДСНС в Одеській області, повідомляє «Главком».

У ході змагань спортсмени змагалися у підійманні по штурмовій драбині у вікно 4-го поверху навчальної вежі, подоланні 100 метрової смуги з перешкодами, пожежній естафеті 4х100м та бойовому розгортанніСеред чоловіків вже у першому виді змагань - подолання 100-метрової смуги з перешкодами, перемогу здобув одесит Денис Єсипенко, другим став також представник нашої команди Юрій Плотніков.

У підйомі по штурмовій драбині на четвертий поверх навчальної вежі весь п'єдестал пошани зайняли наші спортсмениПершим став Сергій Романський, другим - Анатолій Бабенко, третім - Денис Єсипенко. У пожежній естафеті 4х100 метрів наша збірна посіла друге місце.

Серед жінок, представниця нашої команди Катерина Хасанова зайняла другі місця у підйомі по штурмовій драбині на другий поверх навчальної вежі та у подоланні 100-метрової смуги з перешкодами.

У підсумку - збірна команда Одеської області з пожежно-прикладного спорту виборола головний трофей та загальну перемогу у турніріСпортсменів було нагороджено медалями та кубками, що стало приємним завершенням цьогорічного турніру. За словами учасників одеської команди, це було найбільш хвилюючим і очікуваним епізодом змагань. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: