Звіряче вбивство в Одеському СІЗО: стали відомі нові подробиці

Звіряче вбивство в Одеському СІЗО: стали відомі нові подробиці
Василь Чемеріз - підозрюваний у вбивстві співробітника СІЗО Олени Порошенко
фото: odessa.online

Під час судового засідання підозрюваний повідомив нові обставини справи

Василь Чемеріз, який убив і розчленував співробітницю Одеського СІЗО Олену Порошенко, на суді заявив, що його змусили піти на злочин.

Чемеріз заявив, що вбити жінку його нібито змусили співробітник СІЗО і один з ув'язнених, який зараз вийшов на волю. За його словами, це потрібно було для того, щоб зняти з посади начальника СІЗО.

В ході цього судового засідання суд розглядав продовження йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою - його продовжили на 60 днів.

Нагадаємо, 17 серпня 2017 року, він жорстоко розправився з жінкою, завдавши їй кілька ударів ножем. Після цього він розчленував тіло, вимив від крові, упакував в поліетиленові мішки і кинув в сміттєвий контейнер в розрахунку на те, що їх разом зі сміттям вивезуть на звалище. Камера відеоспостереження зафіксувала, як близько 16:20 він гукнув жінку на подвір'ї, і вона увійшла з ним в свинарник. Вже о 17:00 він вийшов на ганок і закурив.

Цікаво, що підозрюваний і поміщений за ґрати в якості запобіжного заходу Чемеріз в камері не знаходився, а жив в госпблоці біля свинарника - там були його особисті речі, предмети гігієни, ліжко і документи.

Варто також відзначити, що чотирнадцять зі своїх тридцяти дев'яти років він провів за гратами за вбивство молодої жінки, а на момент вбивства Олени Порошенко перебував під слідством за вчинення розбійного нападу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: