Фестиваль морозива у Південній Пальмірі. Фоторепортаж

Фестиваль морозива у Південній Пальмірі. Фоторепортаж

Сьогодні останній день фестивалю

Морозиво полунично-м'ятна, шоколадно-апельсинове, з апперолем, блакитне зі смаком Facebook, абсолютно чорне зі смаком Чорного моря, з сиром з цвіллю і навіть алкогольним мохіто.

Майже сто смаків морозива можна розкуштувати в Арт-садибі на Лідерсовкоскм бульварі. 16 червня тут стартував дводенний сімейний фестиваль «Свято морозива». Вхід вільний.

Втім, крім морозива тут можна скуштувати домашню випічку і навіть розписні пряники від міських умільців, виручка від яких відправиться благодійної організації «Корпорація монстрів».

Мабуть, найбільше радості тут саме дітям: ігрові зони з машинками і конструкторами, низка майстер-класів від створення власного морозива до складання букета, і, звичайно, морозиво.

Морозиво тут є навіть в людський зріст - воно танцює разом з гостями біля сцени.

Також на сімейному святі морозива розповідають, з чого роблять крижаної десерт, де виробляють, особливості та нюанси у виробництві морозива. Крім того, в цьому році в рамках фестивалю пройде дитячо-юнацький танцювальний конкурс-баттл напрямки «брейк денс» та конкурс талантів маленьких одеситів. Гостей свята чекають майстер-класи від кращих хореографів Одеси і велика анімаційна програма дитячих розважальних центрів. У програмі - кріо-шоу, шоу фокусників, буль-буль шоу, конкурси та вікторини з призами від партнерів. Багато яскравих фото-зон та дитячих розваг.

«Свято морозива» триватиме до вечора 17-го червня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: