Моторошні фото ДТП в Одесі: трамвай зніс опору електропередач

Моторошні фото ДТП в Одесі: трамвай зніс опору електропередач

На щастя з людей ніхто не постраждав

Аварія за участю трамвая трапилася 20 червня близько полудня на Балківській вулиці - трамвай злетів зі спуску Маловського, зніс опору електропередач і пошкодив легковий автомобіль.

За попередніми даними ніхто не постраждав.

Як повідомили в прес-службі «ОМЕТ», вагон маршруту №15 був несправний, маневровий водій переганяв його в депо, щоб там поставити на ремонт.

«З нез'ясованих поки причин вагон почав котитися назад, збив опору та пошкодив мережу. Пасажирів в ньому не було», - відзначили на підприємстві.

На місці працювала поліція.

Ремонтні служби оперативно приступили до усунення наслідків аварії.

У свою чергу співробітники «Одесміськелектротранс», які побажали залишитися невідомими, кажуть, що аварія могла статися через неробочого акумулятора.

«Трамвай старий, акумулятори давно не працюють, і коли на лінії пропадає подача електроенергії, при непрацюючому акумуляторі все системи трамвая відмовляють», - пояснив наш співрозмовник.

Нагадаємо, в 2010 році на цьому ж місці сталася подібна аварія: під час руху зі спуску у трамвая відмовили гальма, і він пролетів по вул. Маловського, а на повороті перекинувся і впав на автомобіль «Таврія». Водій легковика загинув. Трамвай теж переганяли, і в салоні не було пасажирів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: