Наймасштабніша карнавальна хода в Одесі. Фоторепортаж зі свята гумору і сміху

Наймасштабніша карнавальна хода в Одесі. Фоторепортаж зі свята гумору і сміху

Парад Гуморини: більше двох тисяч учасників, надувна качечка і Дарт Вейдер

Головний захід Гуморини - барвистий парад, який в цьому році був явно масштабніші попереднього. З учасників навіть довелося сформувати дві колони: піші карнавальщікі вишикувалися на Преображенській, а автоколона - на Садовій.

Як розповіла організатор Гуморини, глава фонду «Холідейз» Олена Орлова, всього в святковій ході взяли участь майже 2,5 тисячі осіб, розділених на 40 груп по тематиках і костюмах.

«Ми дуже переживали через погоду. Добре, що не було дощу, але вітер, звичайно, вніс корективи - ледь не зірвав обшивку з деяких автомобілів, - повідала Орлова. - За словами організатора, в цьому році підприємці надали дуже суттєву допомогу свята. Мерія традиційно взяла на себе технічну підтримку параду і фінансування Комедіада. Все інше вдалося зробити завдяки допомозі одеських підприємців, за що ми їм дуже вдячні».

Парад-2018 був дуже різноманітним: до традиційних вже кришнаитам, байкерам і свиті Дарта Вейдера додалися оркестри, в тому числі Нацгвардії. У ході взяли участь студенти одеських вузів, музичні колективи Міста, учасники Комедіада і просто розкуті одесити.

Фінішував парад на Приморському бульварі, де його зустрічав мер міста та члени журі клоунського фестивалю.

На розі вулиць Пушкінської та Ланжеронівської разместлась головна сцена свята. На ній виступлять переможці фестивалю «Комедіада-2018», учасники «Ліги сміху», студії «Квартал-95», а також українські виконавці: Фелікс Шиндер з групою «Авіатор», «Mountain breeze», Алексєєв і хедлайнер концертної програми - Вєрка Сердючка .

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: