Олег Винник подарував вчителям Одещини справжнє свято (фото)

Олег Винник подарував вчителям Одещини справжнє свято (фото)

Вчителі Одеської області масштабно відзначили професійне свято

Майже 30 тисяч учителів з усієї Одеської області відзначили професійне свято – День працівників освіти – на стадіоні «Чорноморець». Спеціально для вчителів зі своїми найхітовішими композиціями виступили одеські гурти Premier Project, DukeTime та відомий український співак Олег Винник. Урочистості для освітян влаштували Фонд голови Одеської ОДА Максима Степанова та місцеві меценати.

Про це інформує прес-служба Одеської ОДА, повідомляє «Главком».

«Неймовірна атмосфера! І я просто щасливий від того, що бачу перед собою десятки тисяч усміхнених очей. Ви багато віддаєте дітям – знання, сили, сердце і душу. А я хотів, щоб сьогодні ви навпаки – отримали. Заряд позитиву, гарного настрою та усмішок. І я радий, що наше свято вдалося! Велике дякую вам за те, що ви робите», – привітав освітян голова Одеської обласної державної адміністрації Максим Степанов.


Також освітянам зачитали привітання зі святом від президента України Петра Порошенка. 

Зазначимо, протягом концерту чимало глядачів залишили місця на трибунах, аби слухати виступи у фан-зоні. Вчителі розповіли, що такий формат урочистостей їм запам’ятається надовго, і концерт - чудова нагода відволіктися від роботи та конспектів, він об’єднує навіть поза межами школи та району.

Нагадаємо, також напередодні свята голова Одеської обласної державної адміністрації Максим Степанов вручив грамоти та нагрудні знаки освітянам регіону за професіоналізм та відданість справі. Відтак, відзнаки отримали понад 40 працівників освіти з різних районів області.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: