Врятовані собаки крокували вулицями Одеси. Фоторепортаж з масштабної акції

Врятовані собаки крокували вулицями Одеси. Фоторепортаж з масштабної акції

Сьогодні вулицями Південної Пальміри вперше пройшов Марш врятованих собак

У марші взяли участь собаки, яких забрали з вулиць і притулків, а також просто одесити зі своїми домашніми улюбленцями.

Учасники маршу закликали не залишатися байдужими по відношенню до собак, що живуть на вулиці і в притулках і, по можливості, забирати їх до себе, даючи їм шанс знайти кохання і щастя. Крім того, вони нагадали людям, що вже приручені собаки не зможуть вижити без людини.

Особливо, якщо ці собаки не породисті. Девіз маршу - «У добра немає меж і порід!». Деякі прийшли взяли з собою собак, яких їм хотілося б віддати в хороші руки.

Колона промарширувала від пам'ятника Утьосову в міському саду до пам'ятника Дюку на Приморському бульварі, пройшовши повз Оперний театр і Думську площі.

Її очолював автомобіль національної поліції, який звільняв дорогу, щоб учасники пройшли за маршрутом без перешкод.

На своїй кінцевій точці організатори подякували всім, хто прийшов і знову закликали одеситів бути добрішими і гуманніше до вуличних тварин, а також засудили догхантерів і тих, хто агресивний по відношенню до вуличних псів.

Організаторами заходу виступило Об'єднання зоозахисних волонтерських груп Одеси.

У марші також брали участь притулки «Ковчег», «Котячий будинок» і «Люблячі серця», а також Собачий Патруль, волонтери організації «Animal SOS Одеса», Бюро знахідок тварин, Союз захисту тварин.

Минулої осені в Одесі вже марширували на захист тварин. Тоді марш носив всеукраїнський характер і проводився в багатьох містах України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: