Як горів монастир Московської церкви на Одещині. Фотогалерея

Як горів монастир Московської церкви на Одещині. Фотогалерея

В Одеській єпархії РПЦ в Украні заявили, що зловмисники підпалили територію відразу в трьох місцях

Вночі, 24 квітня, на території Свято-Успенського чоловічого монастиря, що розташований  у передмісті Одеси, виникла пожежа, причиною якої, за попередньою версією, був підпал.

Про це повідомляє пресслужба Одеського обласного управління ДСНС.

«24 квітня о 00 год. 40 хв. до служби порятунку 101 надійшло повідомлення про загоряння будівлі на території Свято-Успенського чоловічого монастиря. Через 6 хвилин на місце пожежі прибули перші пожежно-рятувальні підрозділи. На час прибуття рятувальників спостерігалось загоряння відкритим полум’ям окремо розташованої дерев’яної господарської будівлі. Рятувальники локалізували пожежу о 02 год. 45 хв. і ліквідували о 03 год. 41 хв. на площі 480 кв. метрів», – йдеться в повідомленні.

Внаслідок пожежі вогнем знищено господарську будівлю, дрова, сіно, лакофарбові матеріали в тарі. Не допущено розповсюдження вогню на сусідні споруди. Загиблих та постраждалих немає.

Разом з тим, за інформацією видання Odessa.online, перед самою пожежею біля монастиря прогримів вибух, а очевидці бачили чоловіка, який утікав з місця події.

В Одеській єпархії РПЦ в Украні заявили, що зловмисники підпалили територію відразу в трьох місцях. Крім того, постраждав архімандрит Володимир, який допомагав гасити вогонь і впав з паркану. Його госпіталізували з переломом ноги.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: