Операція «Чаус». Мережа вибухнула дотепними мемами (фото)

Операція «Чаус». Мережа вибухнула дотепними мемами (фото)
Екссуддя Чаус сам прийшов до будівлі сільради на Вінниччині, де розповів, що його викрали
Фото з відкритих джерел

Скандальний екссуддя Чаус, який «знайшовся» 30 липня, став героєм яскравих фотожаб у мережі

Екссуддю Миколу Чауса, якого в квітні 2021 року викрали невідомі, виявили у селі Мазурівка на Вінниччині. Ця історія може бути матеріалом для цілого серіалу. Поневіряння Чауса викликали шквал мемів у мережі.

Хтось сміється, мовляв, Чауса викрали інопланетяни, хтось порівнює його із героями радянських фільмів «Джентельмени удачі» або «Кавказька полонянка». На мемах Чаус має гармонійний вигляд у компанії Володимира Зеленського та його батьків або ж поруч із Мендель.

Нагадаємо, що колишнього суддю Миколу Чауса викрали 3 квітня в столиці Молдови Кишиневі, де він просив притулку. Його адвокат розповів, що група невідомих озброєних чоловіків схопили екссуддю в центрі міста. Згодом у міністерстві внутрішніх справ Молдови дійшли висновку, що Чауса викрали іноземні громадяни, які виїхали в Україну.

7 квітня міністр закордонних справ Дмитро Кулеба заявив, що Україна непричетна до зникнення Чауса, і запропонував Молдові створити спільну робочу групу.

У селі Мазурівка Вінницької області 30 липня Чаус знайшовся.

Національне антикорупційне бюро заявило, що встановило автомобілі, якими СБУ везла до Києва Миколу Чауса, і вимагало передати підозрюваного своїм детективам, але співробітники спецслужби не відреагували.

До слова, раніше джерела «Главкома» повідомляли, що скандальний суддя Чаус може «знайтися» на кордоні.

В Україні суддю Чауса підозрюють в отриманні хабаря в розмірі 150 тисяч доларів у серпні 2016 року. Хабар суддя закопав в городі в банках. Заарештувати Чауса не вийшло, після чого він втік на території Молдови, де був до цього року, поки його не викрали невідомі.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: